The School of T’ai Chi Chuan Amsterdam

Zomertraining Limerick 2018

Van 12 tot 18 augustus organiseren we weer onze jaarlijkse zomertraining, wederom in de Ierse universiteitsstad Limerick. De training is toegankelijk voor iedereen die Tai Chi wil leren – van beginners tot gevorderden. Hier vind je meer informatie: Tai Chi Summer Training 2018

Constant Bear & the Looking Owl
Gratis Tai Chi Tuning

Van 15 september tot en met 21 december nodigen we je uit om mee te doen met een eenvoudige tai chi training. De training is gratis en voor iedereen toegankelijk. Je kan gedurende de hele periode instappen.
Op  taichituning.com vind je de volledige informatie over de training, uitleg van de oefeningen en hoe je je kan aanmelden.

Zomer oefensessies Oosterpark

Tijdens de zomerweken geven we iedere woensdag van 19:30 – 20:45 gratis oefensessies in het Oosterpark. We verzamelen bij de muziek koepel. De sessies zijn in principe bedoelt voor studenten van onze school. Maar ook als je nog niet eerder tai chi gedaan hebt ben je welkom. Realiseer je echter wel dat dit geen les is. Er wordt veel in stilte geoefend onder begeleiding van onze docenten.

Workshops

Met veel plezier verzorgen wij een les op maat als onderdeel van een bedrijfsuitje, teambuilding dag of een feestje. Deze les kan bij jullie op kantoor, in onze eigen ruimte of op een andere locatie gegeven worden. Voor deze activiteiten vragen wij een commercieel tarief. Zo verzorgden we al lessen voor o.a. de Nederlandse Bank en voor Randstad Holding.

Via info@taichichuan.nl kun je ons bereiken voor een les op maat. Vermeld je telefoonnummer en dan nemen wij snel contact met je op.