The School of T'ai Chi Chuan Amsterdam

December 18, 2022 - January 14, 2023

Gather your energy
It is the season of winter,
a special time for calling extra attention
to staying healthy or restoring your health.

We hope that you will participate and invite your students and friends to participate along with you.
It is wonderful to tune into and harmonize with nature and with people all over the world who are doing the same movements during the same time period.

For more information go to: taichituning.com

Tai Chi in het park

In juli en augustus organiseren we weer de populaire parksessies, in het Wester- en in het Oosterpark. Een uitgelezen kans om samen in een mooi park Tai Chi te doen. De sessies worden geleid door ervaren docenten van de school. Iedereen die bij ons les neemt kan gratis aan de sessies mee komen doen. Ook beginners zijn van harte welkom.

Workshops

Met veel plezier verzorgen wij een les op maat als onderdeel van een bedrijfsuitje, teambuilding dag of een feestje. Deze les kan bij jullie op kantoor, in onze eigen ruimte of op een andere locatie gegeven worden. Voor deze activiteiten vragen wij een commercieel tarief. Zo verzorgden we al lessen voor o.a. LinkedIn, Dolby int, Nissan, de Nederlandse Bank, Randstad Holding en voor Euro Tank.

Via het contact formulier kun je ons bereiken voor een les op maat. Vermeld je telefoonnummer en dan nemen wij snel contact met je op.

Bear and Owl Drawing Gathering op Zoom

Samen tai chi doen en beren tekenen. Wat een geweldige combinatie!
Regelmatig geeft Johanna Koelman een Beer & Uil Workshop op Zoom.
Wil je een keer meedoen? Geef je gratis op.

Schrijf je vast in voor de volgende workshop, datum volgt.