The School of T'ai Chi Chuan Amsterdam

28 days | March 5 – April 1, 2023

Growing Bamboo |  Stalking the Fox

An at-home training | 28 days

Spring is a season that gives us a fresh view and hope for the future. It is also a season of planning, decision-making, and making choices.
This spring our school is offering you a choice of tunings!
You can learn and practice the movements of Stalking the Fox, or Growing Bamboo. Or both!

For more information go to: taichituning.com

Tai Chi in het park

In juli en augustus organiseren we weer de populaire parksessies, in het Wester- en in het Oosterpark. Een uitgelezen kans om samen in een mooi park Tai Chi te doen. De sessies worden geleid door ervaren docenten van de school. Iedereen die bij ons les neemt kan gratis aan de sessies mee komen doen. Ook beginners zijn van harte welkom.

Workshops

Met veel plezier verzorgen wij een les op maat als onderdeel van een bedrijfsuitje, teambuilding dag of een feestje. Deze les kan bij jullie op kantoor, in onze eigen ruimte of op een andere locatie gegeven worden. Voor deze activiteiten vragen wij een commercieel tarief. Zo verzorgden we al lessen voor o.a. LinkedIn, Dolby int, Nissan, de Nederlandse Bank, Randstad Holding en voor Euro Tank.

Via het contact formulier kun je ons bereiken voor een les op maat. Vermeld je telefoonnummer en dan nemen wij snel contact met je op.

Bear and Owl Drawing Gathering op Zoom

Samen tai chi doen en beren tekenen. Wat een geweldige combinatie!
Regelmatig geeft Johanna Koelman een Beer & Uil Workshop op Zoom.
Wil je een keer meedoen? Geef je gratis op.

Schrijf je vast in voor de volgende workshop, datum volgt.