The School of T’ai Chi Chuan Amsterdam

Tai Chi zomervakantie in Sardinië Italië 

5 – 11 augustus 2019

Studenten en docenten van onze school komen ieder jaar samen voor een zomertraining. De training is toegankelijk voor iedereen die Tai Chi wil leren – van beginners tot gevorderden. Volgend jaar gaan we naar Sardinië. Voor meer informatie ga naar: https://www.londontaichi.org/summer-holiday/ of download de flyer.

AMSTERDAM WINTER TRAINING 
3 – 11 JANUARI 2019

(teachers only)
For information, registration and payment go to the winter training webpage

Een winter at-home training van 49 dagen. Vanaf 3 januari tot en met 20 februari 2019

Deze Tai Chi training bestaat uit een aantal eenvoudige oefeningen die gedurende 49 dagen 7 minuten per dag gedaan worden om tot rust te komen, herstel te bevorderen en/of je vitaliteit een boost te geven. Op taichituning.com vind je de volledige informatie over de training, uitleg van de oefeningen en hoe je je kan aanmelden..

Tai Chi & Tai Ski
Götzens, March 2019

A long weekend of Tai Chi Chuan, and afterwards Tai Skiing in the great mountains near Innsbruck, where the Olympic Games took place in 1964 and 1976.

For dates and information:  Download pdf

Zomer oefensessies Oosterpark

Tijdens de zomerweken geven we iedere woensdag van 19:30 – 20:45 gratis oefensessies in het Oosterpark. We verzamelen bij de muziekkoepel. De sessies zijn in principe bedoeld voor studenten van onze school. Maar ook als je nog niet eerder tai chi gedaan hebt ben je welkom. Realiseer je echter wel dat dit geen les is. Er wordt veel in stilte geoefend onder begeleiding van onze docenten.

Workshops

Met veel plezier verzorgen wij een les op maat als onderdeel van een bedrijfsuitje, teambuilding dag of een feestje. Deze les kan bij jullie op kantoor, in onze eigen ruimte of op een andere locatie gegeven worden. Voor deze activiteiten vragen wij een commercieel tarief. Zo verzorgden we al lessen voor o.a. LinkedIn, Dolby int, Nissan, de Nederlandse Bank, Randstad Holding en voor Euro Tank.

Via info@taichichuan.nl kun je ons bereiken voor een les op maat. Vermeld je telefoonnummer en dan nemen wij snel contact met je op.