The School of T’ai Chi Chuan Amsterdam

Tai Chi zomervakantie in Sardinië Italië 

5 – 11 augustus 2019

Studenten en docenten van onze school komen ieder jaar samen voor een zomertraining. De training is toegankelijk voor iedereen die Tai Chi wil leren – van beginners tot gevorderden. Dit jaar gaan we naar Sardinië. Voor meer informatie ga naar: https://www.londontaichi.org/summer-holiday/ of download de flyer.

Zomer oefensessies Oosterpark

Tijdens de zomerweken geven we iedere woensdag van 19:30 – 20:45 gratis oefensessies in het Oosterpark. We verzamelen bij de muziekkoepel. De sessies zijn in principe bedoeld voor studenten van onze school. Maar ook als je nog niet eerder tai chi gedaan hebt ben je welkom. Realiseer je echter wel dat dit geen les is. Er wordt veel in stilte geoefend onder begeleiding van onze docenten.

Tai Chi Summerschool

17 augustus van 13:00 tot 14:30 een oefenles in de Kerkstraat.
De les is open voor al onze studenten.

Een gratis thuis training voor iedereen.

21 dagen | 21 juni – 11 juli

Vanaf de langste dag 21 juni gaan we drie weken aandacht geven aan ons innerlijk vuur.
Een prachtige manier om ontspannen de zomer in te gaan en wie weet een boost voor de rest van je leven.

Ga voor video’s en indicaties: www.taichituning.com

Workshops

Met veel plezier verzorgen wij een les op maat als onderdeel van een bedrijfsuitje, teambuilding dag of een feestje. Deze les kan bij jullie op kantoor, in onze eigen ruimte of op een andere locatie gegeven worden. Voor deze activiteiten vragen wij een commercieel tarief. Zo verzorgden we al lessen voor o.a. LinkedIn, Dolby int, Nissan, de Nederlandse Bank, Randstad Holding en voor Euro Tank.

Via info@taichichuan.nl kun je ons bereiken voor een les op maat. Vermeld je telefoonnummer en dan nemen wij snel contact met je op.